Advies en trainingen

voor culturele instellingen en organisaties


Naast dat we actief zijn met het organiseren van culturele uitstapjes direct voor onze doelgroep, adviseren we ook culturele instellingen en organisatie op het gebied van toegankelijkheid voor mensen met een onzichtbare beperking of aandoening.

Vanuit ervaringsdeskundigheid zijn we in staat om naar je organisatie te kijken en je van een goed advies te voorzien. Hoe spreek je deze grote doelgroep in Nederland om naar je evenement of locatie te komen? Wat hebben ze nodig en waarom? En wat zijn de mogelijkheden binnen je organisatie of instelling hiervoor?

Naast een goed advies kunnen we ook helpen met de realisatie van betere toegankelijkheid voor je instelling of organisatie. Hoe train je je medewerkers en/of vrijwilligers om goede ondersteuning te bieden en hoe ga je om met handelingsverlegenheid?

Laten we er samen voor zorgen dat iedereen kan genieten van muziek, theater, festivals, musea en andere culturele belevingen. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met Iris op 0624536857.