Een-op-een activiteiten


 

Wil jij er even tussenuit? Lekker genieten van dat concert van je favoriete band? Of naar het Rijksmuseum, Van Abbemuseum of een ander museum om jezelf onder te dompelen in kunst?

Maar heb je daarvoor wat extra hulp nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met een vrijwilliger ga je gezellig op pad naar een cultureel uitstapje van jouw keuze. Je betaalt zelf de kosten voor entree en (een deel) van je vervoer; de kosten die de vrijwilliger maakt nemen wij voor onze rekening. Door middel van donaties en bijdragen door fondsen worden deze kosten opgevangen.

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij binnen drie werkdagen telefonisch contact met je op om het uitstapje verder te bespreken.

De velden met een * zijn verplicht

Testimonial


 

Vincent: “De weg naar het Stedelijk Museum bevatte door mijn conditie veel obstakels. Door bloedarmoede, lage weerstand en verminderde mobiliteit was het door publiek verplaatsen lastig. Met hulp van Onbeperkt Genieten bleven er weinig obstakels overeind. Het bezoek aan het Stedelijk Museum met de stichting was daardoor voor mij meer een ontsnapping dan een confrontatie met mijn beperking. Super fijn!”