Aanmelden


Leuk dat je je wil aanmelden als vrijwilliger bij Stichting Onbeperkt Genieten. Met dit inschrijfformulier willen wij een goed beeld van je krijgen. We gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om, gebruiken deze uitsluitend voor je aanmelding en worden niet aan derden verstrekt.

LET OP: Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw vrijwilligersbeleid en zijn we op zoek naar een vrijwilligerscoordinator. Daarom duurt het langer voordat nieuwe aanmeldingen verwerkt worden. We zijn nu specifiek op zoek naar vrijwilligers die op korte termijn willen starten met het bezoeken van kleinschalige culturele activiteiten om te beoordelen of deze toegankelijk zijn voor de prikkelgevoelige bezoeker.

Procedure


Na je aanmelding op de website word je binnen enkele werkdagen gebeld. Dit gesprek dient als eerste kennismaking en tijdens dit gesprek maak je kennis met de stichting en maken wij kennis met jou. Daarna besluiten we samen of we verder gaan.

 

Benieuwd of je past bij onze stichting? Kijk hier naar het vrijwilligersprofiel, wat we zoeken en wat je daar voor terug krijgt.