we gaan op pad!


Wij organiseren activiteiten in de kunst- en cultuursector, voor mensen die onder normale omstandigheden moeite hebben met die activiteiten door een chronische ziekte of onzichtbare beperking. We richten ons op de volgende culturele uitstapjes:

• Musea
• Muziek 
• Festival
• Theater 

We passen de activiteiten zo aan dat ze voor iedereen toegankelijk zijn. Je kan hierbij denken aan een extra pauze in een theatervoorstelling, rustige zitplaatsen bij een concert, of een rondleiding in kleine groep door een museum met halverwege een tussenstop met koffie. De aanpassingen die gemaakt worden zijn logischerwijs afhankelijk van de activiteit die we gaan uitvoeren.

Even kort gezegd: we gaan wat leuks doen. Wat moois zien. We gaan ons laten inspireren! En verder hoef jij je nergens druk om te maken – dat doen wij wel voor je. Je kunt alleen komen of met je partner, vriend, vriendin, broer of zus. Wat jij wilt!

Wil je graag samen met een vrijwilliger op pad naar een cultureel uitstapje van jouw keuze? Vul dan het aanvraagformulier in en we gaan het voor je regelen.

Op dit moment bieden we geen ADL-assistentie tijdens de activiteiten. Er zijn vrijwilligers aanwezig die ervoor zorgen dat jij zo optimaal mogelijk kan genieten, heb je zorg nodig dan raden wij je aan om met iemand samen te komen.

Agenda


Op dit moment zijn we hard aan het werk om de leukste activiteiten voor je beschikbaar te maken. Houd de agenda in de gaten voor nieuwe activiteiten!

Wil je op de hoogte blijven nieuwe activiteiten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

agenda