Onze tips


Deze activiteiten zijn geschikt om te bezoeken als je graag prikkelarm van cultuur wilt genieten. Het zijn geen speciaal prikkelarme activiteiten maar vanwege de kleinschaligheid wel passend bij de behoefte om prikkelarm cultuur te bezoeken. Ook is hier online cultuuraanbod te vinden.

Een aangenaam prikkelarm ontvangst bij Het Nationale Theater speelt altijd

In juni en juli speelt Het Nationale Theater een reeks nieuwe voorstellingen onder de noemer Het Nationale Theater speelt altijd, geïnspireerd op de bijzondere tijd waarin we nu samen terecht zijn gekomen. Aan alle voorstellingen is kort gerepeteerd, het is work in progress en vers van de pers. Een bezoek aan Het Nationale Theater speelt altijd is in deze tijd aangenaam voor iedereen die gevoelig is voor prikkels. Maar 30 mensen in het publiek en iedereen op 1,5 meter afstand, maakt de ontvangst prikkelarm. De voorstellingen zijn niet expliciet aangepast, maar zijn allemaal kleinschalig en intiem. Op alle locaties is een stilteruimte aanwezig. Meer informatie op www.hnt.nl/speeltaltijd

De leukste online cultuurbezoeken


Google Arts & Culture biedt de mogelijkheid om ruim 1200 musea en andere culturele plekken over de hele wereld te bezoeken.

Wil je direct naar de Eregalerij van het Rijksmuseum? Ontdek het hier!

Of beleef kunst vanuit huis met deze bijzondere kunstdocumentaires.