Prikkelarm cultureel uitstapje op maat

Prikkelarm cultureel uitstapje op maat


 

Wil jij er even tussenuit? Lekker genieten van die leuke theatervoorstelling? Of naar het Rijksmuseum, Van Abbemuseum of een ander museum om jezelf onder te dompelen in kunst? Samen met je partner, broer of zus, vriend of vrienden of juist een groepsuitje met lotgenoten? Maar heb je daarvoor wat extra hulp nodig?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen een prikkelarm cultureel uitstapje naar keuze organiseren, zowel voor duo’s, gezinnen of kleine groepen. Samen met jou of jullie gaan we kijken waar je graag naar toe wilt, wat daarvoor nodig is en hoe we dit mogelijk kunnen maken. Als het nodig is gaat er nog een vrijwilliger van ons mee. Ook begeleiders zijn zeer welkom om mee te gaan.  Je betaalt zelf de kosten voor entree en je vervoer; de kosten voor de organisatie van het uitstapje en indien nodig ondersteuning door een vrijwilliger nemen wij voor onze rekening.

We zijn bezig om culturele instellingen in Nederland te trainen en te begeleiden om meer prikkelarme culturele uitstapjes mogelijk te maken. Culturele instellingen die structureel prikkelarme mogelijkheden aanbieden plaatsen wij op onze website, op dit moment zijn deze er nog niet.

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij binnen drie werkdagen telefonisch contact met je op om het uitstapje verder te bespreken.

Testimonials


 

Vincent: “De weg naar het Stedelijk Museum bevatte door mijn conditie veel obstakels. Door bloedarmoede, lage weerstand en verminderde mobiliteit was het door publiek verplaatsen lastig. Met hulp van Onbeperkt Genieten bleven er weinig obstakels overeind. Het bezoek aan het Stedelijk Museum met de stichting was daardoor voor mij meer een ontsnapping dan een confrontatie met mijn beperking. Super fijn!”

 

Theo: “Wat een geweldige ondersteuning voor mensen met een beperking. Martijn een vriendelijke student filosofie uit Enschede kwam mij met de auto halen. Volgens afgestemde afspraak met de Stichting Onbeperkt Genieten: op de juiste datum en tijd. We hadden ruimte en tijd genoeg om de auto te parkeren en plaats te nemen in de zaal. We konden plaatsnemen op de 1ste rij gereserveerde rij stoelen. Martijn begeleide mij van A t/m Z.  We hebben samen van begin tot het eind van een fantastische musical voorstelling “Lady Marmelade”  genoten.  Ook de rit naar huis verliep goed. Ik kijk terug op een onvergetelijke middag. Graag wil ik Stichting Onbeperkt Genieten bedanken voor de goed service en afstemming.”

 

Een prikkelarm bezoek aan het Rijksmuseum voor de 14-jarige Jorrit.