Organisatie


Stichting Onbeperkt Genieten organiseert en faciliteert activiteiten in de kunst- en cultuursector voor (jonge) mensen met een (onzichtbare) fysieke beperking of chronische ziekte. Vanuit de waarden verwondering, kracht, bevlogenheid, verbinding en respect willen wij nieuwe randvoorwaarden creëren om iedereen de mogelijkheid te bieden om concerten, festivals, theatervoorstellingen en musea te bezoeken. Het erkennen van grenzen en het benutten van de mogelijkheden die daaruit volgen, dat is waar Onbeperkt Genieten voor staat.

Kunst en cultuur raakt, motiveert, emotioneert. Het zet je in beweging. Culturele uitstapjes geven het leven kleur, en dat is ontzettend waardevol. Daar heeft iedereen toch recht op? Ook, en misschien wel: juist, diegenen die in hun dagelijks functioneren tegen grenzen aanlopen. Een chronische ziekte of (onzichtbare) beperking mag nooit de reden zijn dat kunst en cultuur onbereikbaar blijven.

Stichting Onbeperkt Genieten is er juist voor deze groep mensen, om de grenzen in hun leven te verleggen en toegankelijkheid op voor hen onontdekte terreinen te vergroten. Onbeperkt Genieten maakt het ook voor deze groep mogelijk om een museum of concert te bezoeken, een theatervoorstelling bij te wonen, of los te gaan op een festival, door net dat beetje extra tijd en rust te nemen op plekken waar dat nodig is. Wij dragen zorg voor jouw speciale behoeften. Het enige wat jij dan hoeft te doen, is komen opdraven – met een beetje goede zin, natuurlijk.

 

bart-small    Dela_goededoelenfonds

 

 

 


bestuuronze vrijwilligersSaskia

Yvon